Diçka për mua (në Shqip)

albpic

Marie Notcheva është një autore dhe folëse e krishterë nga Massachusetts, ShBA. Si këshilluese biblike e certifikuar, ajo është kontribuuese e rregullt e blogut të Koalicionit të Këshillimit Biblik (The Biblical Counselling Coalition). Në vitin 2011, Calvary Press botoi librin e saj “E çliruar nga humnera: pendimi biblik dhe restaurimi nga robëria e çrregullimeve në të ngrënë.” Ajo ka vizituar tre herë Shqipërinë dhe e do shumë këtë vend. Ajo ka 4 fëmijë. Kur të ka kohë, i pëlqen të studiojë gjuhën shqipe.